Peace, Force & Joy

  • Over ons
  • Projecten
  • Bijdragen
  • Nieuws
  • Contact

  • Update en Nieuwe foto’s

    Hallo allemaal,

    Het is alweer even geleden, maar hier zijn we weer.

    Op de homepage verschijnen in de animatie (rechts onderin) weer nieuwe foto’s. Peter heeft ons weer verblijd met mooie plaatjes van de school, de kinderen en de ontwikkeling van de projecten. Met name het school-project is hard aan het groeien. Begin van dit Indiase schooljaar (juni 2011) is de eerste helft van de 1e verdieping van de school in gebruik genomen. Inmiddels is het tweede deel ook gebouwd.
    AID India verwacht in december een commissie uit New-Delhi die de school komt bekijken en beoordelen of alles aan de gestelde criteria voldoet. Naar verwachting is dit het geval en zal AID India  verder gecertificeerd worden om ook dit nieuwe gedeelte in gebruik te mogen nemen. Er zullen dus nog meer kinderen les kunnen krijgen.
    Daarnaast is AID India bezig om meer faciliteiten aan te bieden aan meisjes uit de regio. Het geval is dat er toch nog steeds veel dropp-outs (kinderen die niet meer naar school gaan) zijn. Veelal omdat de familie ze thuis nodig heeft en/of omdat de kosten van het reizen van en naar school te hoog zijn.
    Peter wil deze kinderen, meestal meisjes, aanbieden om door de week in het weeshuis te verblijven en dan vandaar uit met de bus van AID India naar school worden gebracht., of ze kunnen school volgen op de school van AID India.

    Dit tot zover…

    In december/januari zullen wij zelf weer in India zijn. We zijn erg benieuwd hoe alles is en kijken er erg naar uit om de kinderen en alle social-workers van AID India weer te ontmoeten. We zullen dan natuurlijk weer een update geven o.a. met mooie foto’s

    Groet,
    Willem Jan
    namens Stichting AID India

    Algemeen Studenten organiseren actie vanuit India
    Algemeen Filmpje: Impressie AID India
    Algemeen Een sportief Sponsor Event
    Algemeen Een dagje uit met AID INDIA
    Nieuws Een bezoek aan India – de eerste week
    Nieuws Hardlopen voor Stichting AID INDIA
    Algemeen Het Keizer Karel College organiseert een markt voor Stichting AID INDIA
    Algemeen Een cadeautje voor India
    Algemeen Bezoek uit India
    Algemeen Nieuwe foto’s: School en kinderen

    Alle nieuwsberichten...
     
    Informatie

    Tags
    Time
    AuthorWillemjan