Peace, Force & Joy

 • Over ons
 • Projecten
 • Bijdragen
 • Nieuws
 • Contact

 • Nieuwe schoolbanken en tafels

  Hallo allemaal,

  Eind juni 2012 hebben we van de Atos Foundation 9.000 euro ontvangen voor de aanschaf van schoolbanken, tafels en computers. Inmiddels zijn de banken en tafels op de school. Gisteren kregen we foto’s vanuit India. We willen nogmaals de Atos Foundation heel hartelijk bedanken voor hun bijdrage.

  Begin deze maand hebben we een bericht ontvangen van Share4More (Rabobank personeelsfonds). We hebben ook hier een aanvraag ingediend voor de aanschaf van schoolmeubilair en computers. Het bedrag dat we van Share4More vragen is 7000 euro. Share4More heeft aangegeven dat onze aanvraag wordt voorgelegd aan de adviescommissie welke in november bij elkaar komt. We wachten hoopvol af!
  Het is geweldig om te zien wat er met de gelden van de Atos Foundation is gebeurd en hoe kinderen hierdoor nog meer kinderen kunnen deelnemen aan onderwijs. De bijdrage van Share4More maakt dit nog mooier!

  Algemeen Studenten organiseren actie vanuit India
  Algemeen Filmpje: Impressie AID India
  Algemeen Een sportief Sponsor Event
  Algemeen Een dagje uit met AID INDIA
  Nieuws Een bezoek aan India – de eerste week
  Nieuws Hardlopen voor Stichting AID INDIA
  Algemeen Het Keizer Karel College organiseert een markt voor Stichting AID INDIA
  Algemeen Een cadeautje voor India
  Algemeen Bezoek uit India
  Algemeen Nieuwe foto’s: School en kinderen

  Alle nieuwsberichten...
   
  Informatie

  Tags
  Time
  AuthorWillemjan