Peace, Force & Joy

 • Over ons
 • Projecten
 • Bijdragen
 • Nieuws
 • Contact

 • Bouw school en wc’s

  Hallo allemaal,

  Afgelopen januari is AID India begonnen met de bouw van een nieuw schoolgebouw. Het aantal kinderen dat naar de school van AID India komt, blijft groeien. Steeds meer kinderen krijgen dus de mogelijkheid om deel te nemen aan onderwijs. AID India heeft als doel om kinderen de gehele basis- en middelbare schoolopleiding te kunnen laten doorlopen. Hierdoor hebben kinderen een goede basis om een beroepsopleiding te volgen. Door op de collagefoto te klikken, kunt u in het webalbum meerdere foto’s bekijken.

  Bouw school 2013.jpg

  Bouw nieuw schoolgebouw

  Stichting AID India heeft 5.000,– euro geschonken voor de bouw van WC’s in het weeshuis Island of Hope. Hier wonen gemiddeld rond de 100 kinderen, ¬†zowel jongens als meisjes. Totaal waren er 4 wc’s en 4 douches, veel te weinig dus voor een groep van 100 kinderen. Daarom wordtn er nu een aantal wc’s en douches bijgebouwd. Nog een voordeel is dat er nu een aparte ruimte komt voor meisjes en jongens.¬†Door op de collagefoto te klikken kunt u in het webalbum meerdere foto’s bekijken.

  IOH.jpg

  Collage bouw wc’s Island of Hope

  Algemeen Studenten organiseren actie vanuit India
  Algemeen Filmpje: Impressie AID India
  Algemeen Een sportief Sponsor Event
  Algemeen Een dagje uit met AID INDIA
  Nieuws Een bezoek aan India – de eerste week
  Nieuws Hardlopen voor Stichting AID INDIA
  Algemeen Het Keizer Karel College organiseert een markt voor Stichting AID INDIA
  Algemeen Een cadeautje voor India
  Algemeen Bezoek uit India
  Algemeen Nieuwe foto’s: School en kinderen

  Alle nieuwsberichten...
   
  Informatie

  Tags
  Time
  AuthorWillemjan