Peace, Force & Joy

 • Over ons
 • Projecten
 • Bijdragen
 • Nieuws
 • Contact

 • Nieuwe school

  Hallo allemaal,

  De nieuwe school is bijna klaar! Deze week hebben we weer een aantal foto’s ontvangen met de voortgang van de bouw. Inmiddels zijn verschillende Indiaase overheidsinstanties al wezen kijken en zij hebben de school op verschillende punten beoordeeld. Ik weet niet hoe dat in Nederland gaat, maar in India wordt een bouw vooraf goedgekeurd. Vervolgens wordt er tijdens de bouw meerdere malen beoordeeld of de school aan de eisen voldoet. Geen overbodige luxe, want regels en wetgeving wijzigen nogal eens. Op dit moment is 50% van de benodigde certificaten binnen en verwachten wij dat de school deze maand in gebruik genomen kan worden. Zie onderstaande foto’s voor de voortgang van de bouw.

  Algemeen Studenten organiseren actie vanuit India
  Algemeen Filmpje: Impressie AID India
  Algemeen Een sportief Sponsor Event
  Algemeen Een dagje uit met AID INDIA
  Nieuws Een bezoek aan India – de eerste week
  Nieuws Hardlopen voor Stichting AID INDIA
  Algemeen Het Keizer Karel College organiseert een markt voor Stichting AID INDIA
  Algemeen Een cadeautje voor India
  Algemeen Bezoek uit India
  Algemeen Nieuwe foto’s: School en kinderen

  Alle nieuwsberichten...
   
  Informatie

  Tags
  Time
  AuthorWillemjan